Címke: Anglia
Hirdetés
MTI 2022.09.08.

II. Erzsébet, a történelmi változások uralkodója

Isten kegyelméből Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királysága és más birtokok, területek királynője, a Nemzetközösség feje, a hit védelmezője - a csütörtökön, életének 97. esztendejében elhunyt II. Erzsébet királynő több mint hetven évig viselte ezt az uralkodói címet.

MTI 2022.06.14.

Csodát tett a válogatott

A magyar labdarúgó-válogatott kedden 4-0-ra nyert Anglia vendégeként a Nemzetek Ligája A divíziójának negyedik fordulójában, így 69 év után diadalmaskodott újra a szigetországban, sikerével pedig a 3. csoport élére ugrott.

MTI 2022.06.04.

Bravúr Anglia ellen

A magyar labdarúgó-válogatott bravúros teljesítménnyel szombaton 1-0-ra legyőzte az Európa-bajnoki ezüstérmes angol csapatot a Nemzetek Ligája A divíziójának nyitófordulójában.

MTI 2022.03.08.

Londonban tárgyal Orbán Viktor

A visegrádi országok és az Egyesült Királyság csúcstalálkozójára Londonba utazott kedden Orbán Viktor miniszterelnök, a megbeszélés fő témája az ukrajnai háború.

MTI 2022.03.02.

Roman Abramovics eladja a Chelsea-t

Szerda este Roman Abramovics, a Chelsea milliárdos orosz tulajdonosa hivatalos közleményben bejelentette, eladja a londoni futballklubot.

MTI 2022.02.24.

Megszűntek a jogi korlátozások Angliában

Megszűnt csütörtöktől Angliában a koronavírus-járványhoz kötődő összes jogi hatályú előírás. A kormány ezzel egy időben életbe lépett új stratégiája szerint meg kell tanulni együtt élni vírussal úgy, hogy ez ne járjon az egyéni szabadságjogok korlátozásával.

MTI 2022.01.27.

Megszűnt a korlátozások zöme Angliában

Megszűnt csütörtökön a koronavírus-járvány megfékezésére korábban elrendelt korlátozások zöme Angliában, bár fertőződés esetén még kötelező az elkülönítés.

mti 2022.01.05.

Anglia enyhít a beutazási szabályokon

Megszűnik péntektől a külföldről Angliába utazók indulás előtti koronavírus-tesztelési kötelezettsége, és az érkezés után sem kell elkülönítésben megvárni az újabb teszt eredményét - jelentette be szerdán Boris Johnson brit miniszterelnök.

MTI 2021.12.07.

Indulás előtt is tesztet kell végezniük az Angliába utazóknak

A brit kormány kedden érvénybe lépett rendelete a 12 évnél idősebb utasokra vonatkozik. London az intézkedést a koronavírus nemrégiben azonosított, a korábbi változatokhoz képest jelentős mutációkat tartalmazó omikron variánsának felbukkanásával indokolta.

Hirdetés