Címke: Anglia
Hirdetés
MTI 2023.01.14.

Továbbra is téma Harry herceg botránykönyve

Harry herceg minap megjelent könyvének eredeti kézirata kétszer olyan hosszú volt, mint a 407 oldalas végleges változat, de édesapja, III. Károly király és bátyja, Vilmos trónörökös soha nem bocsájtotta volna meg neki, ha mindent a nyilvánosság elé tár - ezt maga a szerző fedte fel egy szombaton közölt lapinterjúban.

MTI 2022.09.08.

II. Erzsébet, a történelmi változások uralkodója

Isten kegyelméből Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királysága és más birtokok, területek királynője, a Nemzetközösség feje, a hit védelmezője - a csütörtökön, életének 97. esztendejében elhunyt II. Erzsébet királynő több mint hetven évig viselte ezt az uralkodói címet.

MTI 2022.06.14.

Csodát tett a válogatott

A magyar labdarúgó-válogatott kedden 4-0-ra nyert Anglia vendégeként a Nemzetek Ligája A divíziójának negyedik fordulójában, így 69 év után diadalmaskodott újra a szigetországban, sikerével pedig a 3. csoport élére ugrott.

MTI 2022.06.04.

Bravúr Anglia ellen

A magyar labdarúgó-válogatott bravúros teljesítménnyel szombaton 1-0-ra legyőzte az Európa-bajnoki ezüstérmes angol csapatot a Nemzetek Ligája A divíziójának nyitófordulójában.

MTI 2022.03.08.

Londonban tárgyal Orbán Viktor

A visegrádi országok és az Egyesült Királyság csúcstalálkozójára Londonba utazott kedden Orbán Viktor miniszterelnök, a megbeszélés fő témája az ukrajnai háború.

MTI 2022.03.02.

Roman Abramovics eladja a Chelsea-t

Szerda este Roman Abramovics, a Chelsea milliárdos orosz tulajdonosa hivatalos közleményben bejelentette, eladja a londoni futballklubot.

Hirdetés