Hirdetés
Címke: állatok
Hirdetés
Bodrogi Sára 2019.12.12.

Ottó vagyok, vigyél haza!

Aki 2017 februárja óta járt kint a Győri Állatmenhelyen, annak biztosan megakadt a szeme a csodaszép, óriási termetű fehér kutyán, aki imád a háza tetejéről szemlélődni. Ő Ottó, és a Győr+ Mancsok legújabb gazdikeresőjeként szeretne minél előbb végleges otthonra találni.

Nagy Ferenc 2019.12.10.

Appaloosa, az indiánok lova

Személyes érintettségem okán, nem tudok elfogulatlanul írni a témáról. Tizennégy évig az Appaloosa Tenyész Egyesület elnökeként és nyolc évig a lovas szövetség western reining szakágának szövetségi kapitányaként tevékenykedtem.

MTI 2019.12.09.

Nevet kaptak az óriáspandabocsok

Meng Hsziangnak és Meng Jüannak nevezték el berlini állatkertben született óriáspandabocsokat - jelentette be hétfőn az intézmény.

Győr+ 2019.12.07.

Mexikói axolotl, a furcsa kétéltű vízikutya

Ez a kétéltűek osztályába tartozó, rajzfilmfigurára emlékeztető, népszerű egzotikus élőlény Mexikóban őshonos. Azért vált világszerte ismertté, mert egész életében megtartja páros kopoltyúit, melyek egyébként csak a lárvakorra jellemzők.

Bodrogi Sára 2019.12.06.

Varázsoljuk szebbé az ünnepüket!

Az adventi időszakban lassítunk picit, elcsendesedünk, és amellett, hogy befelé figyelünk, mások felé is nyitottabbá, segítőkészebbé válunk. Keressük, mit adhatunk, hiszen mi, emberek boldogságot csempészhetünk egymás életébe. Mi tehetjük szebbé az állatok karácsonyát is! Erre lehetőségünk lesz december 14-én és 15-én 9-től 14 óráig a Győri Állatmenhelyen.

MTI 2019.12.03.

Több mint száz farkasfalka él Németországban

Több mint 100 farkasfalkát észleltek Németországban 2018 és 2019 között - ismertette a friss adatokat a német Természetvédelmi Szövetség (BfN) és a Szövetségi Dokumentációs és Tanácsadó Központ (DBBW).

Kárpát Zsolt 2019.11.26.

Megmentik az északi pockokat

Megvédené az északi pockot az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság, ezt nemzetközi partnerei segítségével valósítaná meg a következő években.

Győr+ 2019.11.26.

Több tízezer ludat láthatunk a tavon

Idén 19. alkalommal várják az érdeklődőket november 30-án a tatai Öreg-tó partjára, hogy szemtanúi lehessenek a madárvonulás lenyűgöző jelenségének.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat