Hirdetés
Címke: állatok
Hirdetés
Tóth Vivien 2021.04.06.

Miért ivartalanítsuk a kutyákat?

Magyarországon állatvédelmi szempontból jelenleg a kóbor állatok jelentik a legnagyobb gondot. A szaporított kölyköknek az utóélete nem ellenőrzött, és számos esetben az utcán és a menhelyeken kötnek ki a megunt, viselkedészavaros, fajta jellegű, keverék kutyák. A nem kívánt kölykökön túl számos egészségügyi problémára is megoldást nyújt kedvencünk ivartalanítása.

Győr+ 2021.01.24.

Síelőt kergetett a medve

Izgalmas napja volt annak a síelőnek, akit szombaton egy medve vett üldözőbe az egyik predeáli pályán.

Földvári Gabriella 2021.01.07.

Nutriák telepedtek le Győrben

A Fertő-Hanság Nemzeti Park facebook oldalán számolt be arról, hogy területükön és a Szigetközben is egyre gyakrabban találkozni nutriával, a nagy testű rágcsáló gyors ütemben szaporodik és terjed vizes élőhelyeinken.

MTI 2021.01.06.

A zöld varangy lett az év kétéltűje 2021-ben

Hazánk egyik leggyakoribb békáját, a zöld varangyot választotta 2021-ben az év kétéltűjének a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) Kétéltű- és Hüllővédelmi Szakosztálya.

Győr+ 2020.11.15.

Különleges állatot „ajándékba”

Sajnálattal értesítjük a győri Xantus János Állatkert kedves látogatóit, hogy intézményünk a koronavírus-veszélyhelyzetre való tekintettel, a kormány által kihirdetett intézkedéseknek eleget téve november 11-től előreláthatóan 30 napig zárva tart a nagyközönség előtt.

Pulai Saci 2020.10.31.

Igazságot az elpusztult elefántoknak!

Gyertyákkal és virágcsokrokkal érkeztek az emlékezők, a töltéstavai régi Pozsgai tanya elé. A sokáig üresen álló egykori kastélyépület nemrég a híres Casselly artista család tulajdonába került, azzal a céllal, hogy ott idős, cirkuszi állatok nyugdíjas otthonát építsék. A gyertyák a két, még augusztusban elpusztult elefánt, Mambo és Betty emlékére égtek a birtok mellett.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat