Hirdetés
Címke: állatok
Hirdetés
MTI 2019.11.14.

Élnek a hurrikánban eltűnt tehenek

Életben vannak azok a tehenek, amelyeket szeptemberben a Dorian hurrikán ragadott magával egy észak-karolinai szigetről. A vízbe pottyant állatok kilométereket úszva értek partot.

Nagy Ferenc 2019.11.11.

Héjanász az avaron

Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy gyermekkori kedvenc elfoglaltságomat, a ragadozó madarak életének tanulmányozását képi formában is megörökítsem. Szegény édesanyám, ha tudta volna, hogy csibész, kiskamasz gyermeke 15 méter magas nyárfára felmászva, vércsefészket dézsmál, valószínűleg kirázza a hideg a veszélyes művelet hallatán. Szerencsére falusi nagymamámnál bőven volt hely a fiókák felneveléséhez.

MTI 2019.11.05.

Bezártak egy kambodzsai kutyavágóhidat

A bécsi központú Vier Pfoten (Négy Mancs) nemzetközi állatvédő szervezet segítségével bezárták a kambodzsai Takeo tartomány legnagyobb kutyavágóhídját, ahol évente több mint 2 ezer ebet mészároltak le étkezési célra.

MTI 2019.11.01.

Kitiltják a vadállatokat

Novembertől nem szerepelhetnek vadállatok a szlovákiai cirkuszokban és más szórakoztató nyilvános rendezvényeken - jelentették szlovákiai hírportálok.

Bodrogi Sára 2019.10.21.

Minden forintnak helye van a Győri Állatmenhelyen

A Győri Állatmenhelyet üzemeltető Emberek az Állatokért Alapítvány már évek óta vezeti azt a megyei listát, amely a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásából befolyt összeg alapján rangsorolja a civil szervezeteket. Szeptember közepén kiderült, hogy idén 6754-en álltak melléjük, ezzel 34,5 millió forinthoz juttatva az alapítványt. Ez országosan a top 100-as lista 23. helyét eredményezte.

Nagy Ferenc 2019.10.14.

Amerikai akita

Meglátogattam Pali barátomat a Balatonon, mert ígért egy jó horgásztémát a televíziós műsoromba. Sajnos halat nem láttunk, ráadásul esni kezdett, így lőttek a programnak. Azonban fantasztikus akita tenyészetéből mutatott néhány gyönyörű példányt.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat