Címke: állatmentés
Hirdetés
Győr+ 2023.06.18.

Megtalálták a szájkosárban kóborló kutyát

Napok óta Győrújbarát és Nyúl környékén kóborolt egy elszabadult szájkosaras németjuhász kutyus. Az elmúlt napokban a Szurkolók az Állatkínzás ellen-Győr csoport többször is kereső akciót indított, de nem akadtak a négylábú nyomára, egészen vasárnapig.

Győr+ 2023.03.21.

Napi cuki: így nőtt meg az egyik leghíresebb magyar kutya – VIDEÓ!

Tavaly nyáron mentették meg a Magyar Közút jászberényi kollégái Emkát. Az ország egyik leghíresebb kutyája nemcsak a rajongótáborát növelte az elmúlt időszakban, hanem saját testsúlyát is. Így lett rövid idő alatt zsebkutyából nagykutya - posztolta közösségi oldalán a közút.

J. Kovács Andrea 2023.01.02.

Állatmentők éjszakája

Az év utolsó napjának estéje és éjszakája mindig a robbanó petárdáktól hangos. Csakhogy amíg az emberek nevetve, bosszankodva vagy épp az ijedtségtől összerezzenve reagálnak a durva hanghatásra, addig az állatok valóságos pánikrohamot kapnak és menekülőre fogják.

Győr+ Rádió 2022.09.19.

Mentsünk együtt cicaéleteket!

A cicabarátok már biztosan jól ismerik a Győri Puha Praclik Egyesületet. A maroknyi önkéntes segítőből álló csapat évek óta dolgozik az állatok megsegítéséért, sokszor erőn felül.

Garamvölgyi Imre 2022.09.06.

A tett életet ment

Kétféle ember létezik. Az egyik elmegy mellette, a másik pedig tenni akar, ha elhagyott, beteg, sérült vagy épp rászoruló állatot lát. Hála az Istennek, egyre többen vagyunk ebben a kis országban, aki szívesebben gondolja magát a második kategóriába tartozónak.

Hirdetés