Címke: állatmentés
Hirdetés
Győr+ Rádió 2022.09.19.

Mentsünk együtt cicaéleteket!

A cicabarátok már biztosan jól ismerik a Győri Puha Praclik Egyesületet. A maroknyi önkéntes segítőből álló csapat évek óta dolgozik az állatok megsegítéséért, sokszor erőn felül.

Garamvölgyi Imre 2022.09.06.

A tett életet ment

Kétféle ember létezik. Az egyik elmegy mellette, a másik pedig tenni akar, ha elhagyott, beteg, sérült vagy épp rászoruló állatot lát. Hála az Istennek, egyre többen vagyunk ebben a kis országban, aki szívesebben gondolja magát a második kategóriába tartozónak.

Szigeti Sándor 2022.07.01.

Már biztonságban van a kóbor győri berni pásztor

Már biztonságban van és az orvosi vizsgálatokra vár az a kóbor győri berni pásztor, amelyet heteken át sikertelenül próbáltak meg befogni. Ma reggel profi segítség érkezett, a sokat nélkülöző kutyus pedig végre jó kezekben van.

HAK 2022.03.08.

A háborús menekültekkel érkező papagájoknak is segítenek

Egyre fokozódik a helyzet Ukrajnában, az orosz csapatok egyre több nagyvárosba, településre törnek be, a civilek pedig menekülni kénytelenek. Akik tudják, a kis kedvenceiket is magukkal hozzák, így nekik is szükségük van a gondoskodásra. A győri Papagájmentő Alapítvány is csatlakozott a segítők közé.

Németh Boglárka 2021.11.12.

Mary és Melissa keres szerető gazdát

Mary már másodszor került a menhelyre, így most már igazán vágyna egy szerető családra - ő a Győr Plusz Mancsok legújabb gazdi keresője.

Hirdetés