Hirdetés
Címke: állatmentés
Hirdetés
HAK 2022.03.08.

A háborús menekültekkel érkező papagájoknak is segítenek

Egyre fokozódik a helyzet Ukrajnában, az orosz csapatok egyre több nagyvárosba, településre törnek be, a civilek pedig menekülni kénytelenek. Akik tudják, a kis kedvenceiket is magukkal hozzák, így nekik is szükségük van a gondoskodásra. A győri Papagájmentő Alapítvány is csatlakozott a segítők közé.

Németh Boglárka 2021.11.12.

Mary és Melissa keres szerető gazdát

Mary már másodszor került a menhelyre, így most már igazán vágyna egy szerető családra - ő a Győr Plusz Mancsok legújabb gazdi keresője.

Győr+ 2021.09.01.

Kutyakölykök a raktérben

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai hat hetes kutyakölyköket találtak egy teherautóban.

Ihász Nóra 2021.08.16.

A hontalan állatok világnapja

Óriási szükség van az állatvédők munkájára, zsúfoltak a menhelyek, túlnépesedtek a kedvtelésből tartott állatok, s közülük egyre többen kerülnek utcára – többek között ezekre a problémákra szeretné felhívni a figyelmet a hontalan állatok világnapja, melyet 1992 óta, augusztus 16-án tartanak.

Németh Boglárka 2021.04.26.

Tigris is gazdára vár

Tigris, a bull-keverék kan kutya keres szerető családot- a múlt hónapban újraindult Győrplusz Mancsok rovatban újabb, gazdára váró árvát mutatunk be.

Pulai Sarolta 2021.03.05.

Az áramszolgáltató segített a gólyapáron

Már több mint tíz éve rendszeresen visszatér fészkébe és családot alapít a győrszentiváni fehérgólya-pár. Az elmúlt időszakban azonban a madarak fészkét tartó oszlop teljesen elhasználódott.

Tóth Vivien 2021.01.18.

A győri gyepmesteri telepen minden élet számít

A sintértelep szó hallatán sokaknak a filmek jutnak eszükbe, ahol hálóval kobozzák el az állatot, és küldik a halálsorra. Szerencsére Győrben ez nem így működik, a telepen tisztaság van, a munkatársak állatszerető emberek, és nincs eutanázia sem. Királyfi Péter, a polgármesteri hivatal ellenőrzési referense nyilatkozott lapunknak a győri gyepmesteri telep működéséről.

HAK 2020.12.07.

Hódgyereket mentettek Győrben

A Facebookon tették közzé a nem mindennapik kalandot, amelyet az Audi udvarán életek át, majd kértek segítséget. A kis hód végül biztonságba került, köszönhetően az emberek erőfeszítésének és összefogásának.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat