Címke: állatkínzás
Hirdetés
MTI 2022.08.22.

Ragadozómadarak kínzása miatt folyik nyomozás

A gerendási Széchenyi Zsigmond Vadásztársaság területén védett ragadozómadarakkal szemben elkövetett állatkínzás ügyében folyik nyomozás - közölte a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) hétfőn az MTI-vel.

Havassy Anna Katalin 2022.01.02.

Papagájokon állt bosszút a győri férfi

Megdöbbentő eset jutott szerkesztőségünk tudomására, mely szerint egy férfi január első napján a dühét a lányán, a szomszédokon és a család papagájain vezette le. Sajnos egy állat nem élte túl a vitát, a helyszínre a rendőrséget is riasztották.

Győr+ 2021.06.07.

Két kutyának okozott maradandó károsodást az állatkínzó férfi

A 49 éves férfi három kutyát tartott a Győrhöz közeli településen lévő otthonának udvarában. A kutyák olyan állapotba kerültek, hogy bejelentés érkezett a férfi ellen, akitől két kutyát egy állatvédő alapítvány már a rendőri intézkedéskor elvitt. A férfi ellen az ügyészség három rendbeli állatkínzás vétsége miatt emelt vádat.

Győr+ 2021.04.28.

Kötéllel vonszolta ki a temetőbe, megfulladt a kölyökkutya

Megrázó, Pest megyében történt esetről számolt be honlapján a rendőrség. A dabasi rendőrök néhány óra alatt felkutatták és elfogták azt a férfit, aki az ócsai temetőbe vonszolva konténerhez kötött egy kiskutyát.

Hirdetés