Címke: állás
Hirdetés
Pannon-Víz 2023.08.12.

Dolgozzon a környezettudatosság jegyében

A Pannon-Víz Zrt. munkatársai minden nap azért dolgoznak, hogy a felhasználók számára tiszta, egészséges, biztonságosan fogyasztható ivóvizet biztosítsanak, valamint gondoskodjanak a szennyvíz elvezetéséről és tisztításáról.

Mireider Máté 2023.03.04.

Győr az ország legdinamikusabb és legélhetőbb városa

Érdekes és tanulságos eredményeket publikált a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A kutatás a hazai megyei jogú városok gazdasági és környezeti fenntarthatóságát vizsgálta és rangsorolta, az adatok pedig azt mutatják: Győr az ország legélhetőbb, leginkább fejlődő városa. Kimagaslóak a kereseti és oktatási lehetőségek, mindezt pedig kellemes és tiszta lakókörnyezetben érhetjük el.

Győr+ 2022.08.22.

Álláslehetőség a polgármesteri hivatalban

Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Jogi és Önkormányzati Osztály Közbeszerzési Csoport pályázatot hirdet közbeszerzési ügyintéző munkakör betöltésére.

Győr+ 2022.06.29.

Ezek a legnépszerűbb munkahelyek a pályakezdők körében

A Zyntern.com éves felmérése szerint a legnépszerűbb munkáltatók versenyét idén a Magyar Telekom Nyrt. nyerte a pályakezdők szemében. A dobogó második fokán a OTP Bank Nyrt., harmadikon pedig a Robert Bosch Kft. végzett.

MTI 2022.05.13.

A magyar férfiaknak fontosabb a presztízs, mint a fizetés

Munkahelyválasztáskor a fizetésnél és a szakmai fejlődési lehetőségnél fontosabb a magyar férfiaknak az állás presztízsértéke és a fix munkaóra-szám - derült ki a National Geographic és az NRC reprezentatív kutatásából.

Csapucha Adrienn 2022.05.04.

Sok új emberre van szükség a NAV-nál

Pozíciók sokaságára keres embert a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a több mint nyolcvan álláshirdetésben megjelölt szakmák skálája rendkívül széles - írja szerdai számában a Magyar Nemzet.

MTI 2021.11.28.

54 ezerrel kevesebb az álláskereső, mint egy éve

A regisztrált álláskeresők száma 242 ezer közelébe csökkent Magyarországon. A rendszerváltás óta kizárólag 2019 utolsó negyedévében állt alacsonyabban ez a mutató - jelentette be Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára.

Hirdetés