Címke: ajándék
Hirdetés
Győr+ 2023.12.06.

Karácsonyi ajándékot csak biztonságos helyről!

Az ünnepek közeledtével megnő az internetes vásárlások száma, ezért a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság prevenciós munkatársai – a Mátrix Projekt keretében – óvatosságra intenek az online térben a rendelésekkel és az ajándékbeszerzésekkel összefüggésben.

Szöveg és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.12.06.

Mikulások kétkeréken

A Hobbikerékpárosok Országos Klubja győri egyesülete megalakulása óta nagy hangsúlyt fektet a jótékonykodásra. A Bringás Mikulások főleg a nagycsaládosok ünnepét szeretnék könnyebbé és szebbé tenni. A biciklisek két helyszínen gyűjtik az adományokat, aminek egy részét kedden átadták, a többit pedig Máltai Szeretetszolgálatnak és a Katolikus Karitásznak továbbítják még karácsony előtt.

MTI 2022.12.20.

Erdő Péter is ajándékot osztott a menekült gyerekeknek

Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek, Herczegh Anita, a Katolikus Karitász jószolgálati nagykövete és Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára adott át ajándékcsomagot menekült gyerekeknek és családjaiknak kedden, a budapesti Magyar Szentek Templomában.

Németh Boglárka 2022.12.20.

A Bagolyvár Gyermekotthonba is megérkeztek az angyalok ajándékai

Hatalmas öröm érte a Bagolyvár Gyermekotthon kis és nagy lakóit. A Győr Plusz Angyalok ajándékai kedd délután hozzájuk is megérkeztek. Két asztal és a karácsonyfa alja is megtelt dobozokkal és ajándékos tasakokkal. A gyerekek pedig alig várták, hogy mit rejtenek a csomagok.

Bodrogi Sára 2022.12.19.

Gyerekekkel elkészíthető ajándékok

Az ünnepek előtti rohanásban néhány dolgot hajlamosak vagyunk az utolsó pillanatokra hagyni, például az ajándékokat. Ha a gyerekekkel készítenénk el gyorsan valamilyen meglepetést, itt az inspiráció!

Bodrogi Sára 2022.12.09.

Inspiráció karácsonyi ajándékok csomagolásához

Ahogy közeledik a karácsony, egyre inkább elgondolkodunk azon, hogyan képzeljük el idén az ünnepet, milyen ajándékokat válasszunk, és milyen csomagolásokba bújtassuk a meglepetéseket? Ehhez hoztunk most inspirációt!

P. Csapucha Adrienn 2022.12.02.

Gáspár Zsolt is megszépítette a győri gyerekek ünnepét

Különleges Mikulás program várta azt a 150 iskolást, akik pénteken látogattak el az Újvárosi Művelődési Ház udvarára. A gyerekeket Simon Róbert Balázs meghívására Gáspár Zsolt fogadta, aki édesapjával együtt meglepetéscsomaggal készült a fiataloknak.

Ficsór Dávid 2022.08.25.

Színes lesz az évkezdet a Szivárvány Óvodában

Az adyvárosi intézmény udvara öt virágládával és hozzá illő virágokkal bővült a napokban. Radnóti Ákos, a körzet önkormányzati képviselője saját képviselői keretéből vásárolta és ajánlotta fel az ovi számára a nem csak szép, de több szempontból is hasznos díszeket.

Hirdetés