Hirdetés
Címke: ajándék
Hirdetés
Földvári Gabriella 2021.12.05.

Megérkezett a győri Mikulás!

Harminckét éve várja a gyerekeket a győri Mikulás programmal, ajándékcsomaggal, így volt ez idén is. Vasárnap délelőtt a Győri Nemzeti Színház előtt találkozhattak a nagyszakállúval a lurkók, akinek segítője is akadt dr. Dézsi Csaba András polgármester személyében.

Győr+ 2021.12.04.

Mutatjuk, hol találkozhattok a Mikulással

Az idén két napon át városszerte is számos helyszínen találkozhatnak a gyermekek a Mikulással, aki természetesen nem üres puttonnyal várja őket. Mutatjuk, merre és hol lesznek a piros ruhás nagyszakállasok.

Tóth Vivien 2021.11.25.

Ezért hasznosak a légtisztítók az otthonunkban

Az ünnepi időszak derekán a műszaki áruházak kínálataiban egyre nagyobb számban jelennek meg légtisztító készülékek különböző árfekvésben. Amennyiben levegő tisztító vásárlásán gondolkozunk akár önmagunknak, akár ajándékként, jogosan merül fel a kérdés, hogy szükségünk van -e rá egyáltalán? Cikkünk segítségével kiderül, kinek ajánlott a készülék beszerzése, és milyen előnyökkel jár a használata.

Győr+ 2021.11.24.

Cipősdoboz akció

Cipősdoboz gyűjtőakciót hirdet a Városi Diákfórum.

Németh Boglárka 2021.11.16.

Környezettudatosság Adventkor

Ökotudatos adventre készülnek Győrben. Idén a környezetvédelemnek is nagy szerepe lesz a karácsonyi vásárban, hiszen a hulladékmentesség kerül majd a középpontba.

MTI 2021.11.02.

Tényleg ennyit költünk karácsonyi ajándékokra idén?

Az idén a karácsonyi ajándékokra szánt keret átlagosan 60 411 forint, ami 15,5 százalékos növekedés a tavalyi 52 300 forinthoz képest. Az ide vonatkozó kiadás az egy háztartásra vetített átlagos, nettó, havi jövedelem akár 17 százalékát is jelentheti.

Földvári Gabriella 2020.12.21.

Ajándékcsomagolási ötletek környezettudatosan

A tudatos karácsonyi ajándékok megvásárlását követően, érdemes környezettudatosan csomagolni, újrahasznosított, vagy természetes anyagokat használni, saját készítésű dekorációval.

Földvári Gabriella 2020.12.11.

Kaland a vásárcsarnokban

A nagy rohamot a karácsony előtti napokra várják az őstermelők, a kereskedők a győri vásárcsarnokban.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat