Címke: ajándék
Hirdetés
Ficsór Dávid 2022.08.25.

Színes lesz az évkezdet a Szivárvány Óvodában

Az adyvárosi intézmény udvara öt virágládával és hozzá illő virágokkal bővült a napokban. Radnóti Ákos, a körzet önkormányzati képviselője saját képviselői keretéből vásárolta és ajánlotta fel az ovi számára a nem csak szép, de több szempontból is hasznos díszeket.

Győr+ 2022.04.29.

Különleges ballagási ajándék

A Bencés gimnáziumban az egyik diák nem mindennapi ajándékkal lepte meg igazgatóját, alma máterét a ballagás alkalmából.

Ficsór Dávid 2022.03.08.

Még mindig a virág a legnépszerűbb nőnapon

Még mindig a virág a legnépszerűbb nőnapi ajándék. Március 8-án, kedden, a nemzetközi nőnapon egész nap hosszú férfisorok kígyóznak a győri virágboltok előtt, hogy beszerezzék hölgy hozzátartozóiknak a meglepetést.

Kárpát Zsolt 2022.02.14.

Győrben is sokan „Valentin napoznak”

Egyre népszerűbb Magyarországon a Valentin-nap. A szerelmesek ünnepén sokan vásárolnak ékszert, ajándékoznak utazást vagy mennek étterembe, de továbbra is legtöbben virágot választanak kedvesüknek. Az egyik győri virágüzletben időben felkészültek a hétfői nagy rohamra, sőt már a hétvégén érezhető volt a forgalomnövekedésre.

Pécskai István 2022.01.05.

Átadták az 1000. Győri Bababoxot

Átadták az 1000. Győri Bababoxot. A várandósoknak készített csomag termékeket, termékmintákat, kedvezményes kuponokat és szóróanyagokat tartalmaz. A nagy cégek készítményei mellett győri és Győr környéki vállalkozások, szolgáltatók és fejlesztők termékei találhatók meg benne. A pelenka és a játék mellett kismamáknak szóló kedvezményes fotózás, illetve magán ultrahang- és NST-vizsgálatot tartalmazó szóróanyag is került a csomagba.

Németh Boglárka 2021.12.21.

Képviselői jótékonykodás

Kara Ákos országgyűlési képviselő lepte meg karácsony alkalmából a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Győri Gondviselés Házának lakóit. Az intézményben fogyatékkal élőkkel foglalkoznak, a képviselő pedig már több mint 10 éve készül meglepetéssel az adventi időszakban.

Németh Boglárka 2021.12.16.

Tablet az ovisoknak karácsonyra

Radnóti Ákos, alpolgármester évről-évre megajándékozza a körzetében lévő Szivárvány tagóvoda legkisebbjeit. Csütörtök délután adta át nekik az idei évi meglepetést.

Hirdetés