Címke: agrárminisztérium
Hirdetés
MTI 2023.11.10.

Nagy István: megvédjük a hazai állatállományt a sertéspestistől

Továbbra is fenntartjuk a megerősített járványvédelmi intézkedéseket annak érdekében, hogy minimalizáljuk a sertéspestis behurcolásának kockázatát - jelentette ki közösségi oldalán Nagy István agrárminiszter, aki Pásztor Szabolcs országos főállatorvossal közösen Baranya vármegyében egyeztetett az állategészségügy helyzetéről a sertéstenyésztőkkel.

MTI 2023.06.29.

Halgazdálkodóknak nyújt segítséget az agrártárca

Idén év végéig 3,1 milliárd forintos támogatást biztosít a magyar haltermelők számára a kormányzat - mondta az Agrárminisztérium (AM) a vidékfejlesztési programok végrehajtásért felelős helyettes államtitkára.

MTI 2023.04.29.

Szavazzunk a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. legszebb területére!

A Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. 34 900 hektár erdőt kezel az ország észak-nyugati területén, gazdálkodik a Duna szigetközi szakaszán, a Kisalföld folyókkal átszőtt vidékén, a hansági erdőkben, valamint a világörökség részét képező pannonhalmi tájon, ahol jól képzett szakembergárdája a biztos záloga a jövő kihívásainak - ismertette az Agrárminisztérium az MTI-nek szombaton eljuttatott közleményében.

MTI 2023.01.25.

Megyei cég kapta az AGROmash nagydíját

Technológiai modernizáció zajlik a magyar mezőgazdaságban, ezt bizonyítja, hogy évek óta dinamikusan nő a magyarországi mezőgazdasági gépek értékesítése - mondta az agrárminiszter a 41. AGROmashEXPO és Agrárgép Show kiállítás megnyitóján a Hungexpón, ahol egy abdai cég Nagydíjat vehetett át.

Győr+ 2022.12.15.

Meghosszabbították az élelmiszerár-stopot április végéig

Az elhúzódó háború és az elhibázott brüsszeli intézkedések következtében kialakult szankciós infláció miatt a kormány meghosszabbította jövő április végéig az élelmiszerár-stopot – közölte Nagy István agrárminiszter.

MTI 2022.08.15.

A tavalyinál jelentősen magasabb lesz a szőlő ára

Az alacsony szőlőtermésre vonatkozó becslések és a borvidékek jóváhagyására váró szőlőár előrejelzések a tavalyinál jelentősen magasabb szőlőárakat indokolnak a rövidesen beinduló idei szüret során - állapította meg hétfői közleményében az Agrárminisztérium (AM).

Hirdetés