Címke: advent karácsony
Hirdetés
Németh Boglárka 2021.12.12.

Az öröm gyertyája égett

Advent harmadik vasárnapján ismét felgyúlt egy gyertyaláng a hatalmas győri adventi koszorún. A Széchenyi téri díszlet rózsaszín gyertyája égett, jelezvén, hogy mindjárt itt van a karácsony.

Győr+ 2021.12.08.

Adventi illatok Újvárosban

Szabadtéri ünnepváró programot rendeztek ma, 17 órakor az újvárosi Kossuth-szobor előtt.

Zombai-Kovács Ákos 2021.12.02.

Jótékony adventi ebéd sérültséggel élőknek

Egy jó szándékú győri étterem jóvoltából finom ebédet kaptak ajándékba az értelmileg sérültek és segítőik. A 100 fiatalt és nevelőiket egy révfalusi vendéglátóhely hívta meg az advent jegyében, de a résztvevők mikuláscsomagot és piros almát is kaptak ajándékba. A vendéglátó a Győr Plusznak azt mondta, most először jótékonykodnak, de a jövőben szeretnének még segíteni. A jótékonysági akcióba Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő is bekapcsolódott, aki évek óta támogatja a sérültséggel élőket.

Földvári Gabriella 2021.11.25.

Advent Győrben

Pénteken délután öt órakor felgyúlnak advent fényei a belvárosban, ünnepi hangulat várja a városlakókat és az ide érkező látogatókat. Lesz fényfestés, óriáskerék, korcsolyapálya, dodzsem, válogathatunk a kézműves és újrahasznosított ajándéktárgyak között, és hódolhatunk a kulináris élvezeteknek a faházaknál.

Kárpát Zsolt 2021.11.22.

Helyére került Győr karácsonyfája

Az adventi készülődés egyik fontos pillanata, hogy a Széchenyi térre megérkezik a város fenyőfája. Idén egy 11 méter magas, 25 éves ezüstfenyő lett Győr karácsonyfája, amely egy ménfőcsanaki kertből származik.

Földvári Gabriella 2021.11.22.

Szabadhegyi Adventi Fények

A József Attila Művelődési Házában (Móra park 1.) zenés programokkal hangolódhatnak a közelgő ünnepekre. Az itt működő muzsikus csoportok ünnepi műsorral ajándékozzák meg az érdeklődőket.

Németh Boglárka 2021.11.17.

Advent jégrevüvel és óriáskerékkel

Adventre készülnek Győrben is, már építik a jégpályát és az óriáskereket a Dunakapu téren. Tavaly a jégpálya hiába készült el, ugyanis a koronavírus járvány miatt használni már nem lehetett. Idén november 26-án pénteken gyúlnak fel a belvárosi fények, ekkor nyílik a korcsolyapálya is, ahol lehet majd siklani, a jégrevüben gyönyörködni.

Hirdetés