Finomságok a hüttéből
Ezen a workshopon megismerkedhet a híres hüttékben, sípályák mellett népszerű sütemények és édességek receptjeivel, miközben egyedülálló élményt nyújtanak a sütés és a társaság élvezetével.
A program során olyan klasszikus hütte édességeket készítenek, mint a puha, meleg gőzgombóc, amelyet lekvárral és vaníliaszósszal tálalnak, valamint az ínycsiklandó, édes császármorzsa, amelyet egy kis porcukorral és almával tálalva az alpesi hangulatot idézi, valamint készítenek almapuncsot is.
A kurzust csak 3 fő felett tartják meg!
Kérik, hogy hozzanak magukkal egy dobozt, amelyben elvihetik a sütiket.
Higiéniai okokból a kurzuson csak váltócipővel tudnak részt venni.
Várnak mindenkit szeretettel!
Decemberi diafilm est a Győrszentiváni Fiókkönyvtárban
Repüljenek vissza a múltba diafilmekkel!
részletekNemzetközi konferencia a mesterséges intelligenciáról
Két izgalmas programra invitálja az érdeklődőket a Győri Szakképzési Centrum Deák Ferenc Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum.
részletek