A csarnokban is beindult a grillszezon

Szerző és Fotó:Zombai-Kovács Ákos
2025.08.01. 14:05

Az egész nyáron népszerű zöldségek és gyümölcsök mellett ezekben a hetekben a különböző grillezéshez szükséges húsok is jól fogynak a piacon. a Vásárcsarnokban tucatnyi húskereskedő kínálja minőségi portékáit, náluk most a különböző ízesítésű grillkolbászok, illetve marha- és sertéshúsok a legnépszerűbbek.

Dübörög a nyár Győr legnagyobb piacterén, a hét második fele mindig nagyon erős, de ilyenkor, a legmelegebb évszakban, amikor szinte egybeérnek a különböző hazai zöldségek és gyümölcsök. A földszint mellett most az emeleti karzaton is sokan vásárolnak, ahol a grillezni való húsok fogynak most a legjobban.

„Előre készülünk minden évben erre az időszakra, jönnek is a törzsvásárlók, akiknek háromféle grillkolbászt kínálok, plusz a mézes mustáros és a csemege tarja is népszerű az üzletben” – mondta Lőrincz László, a Húsom Húsbolt tulajdonosa.

Nálunk is kiemelt szezon a nyári grillszezon, saját készítésű grillkolbászaim a legkelendőbbek, azok közül is most a sajtos a legmenőbb, illetve a grillezni való sertés és marhúsok is népszerűek, ezek általában magyaros ízesítéssel fogynak leginkább” – fogalmazott Halász László, a Halász Húsüzlet tulajdonosa.

A Vásárcsarnok húskereskedőinek egybehangzó véleménye szerint óriási a verseny a multik kínálatával, most a grillszezonban is, ahogy más időszakban, úgy most is a minőség dönthet a csarnokban beszerezhető termékek mellett, mert a nagyobb áruházláncok áraival sajnos nem igazán tudnak versenyezni, de azt mondják nem is akarnak, viszont a kiváló minőségből a jövőben sem engednek.

Kapcsolódó témák: #grillszezon | #Győr | #híradó | #vásárcsarnok |