Kiállításmegnyitó: Emlékeink


2023-06-16 - 2023-07-07
ingyenes program
Június 16-án (pénteken) 17 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtár II. emeleti rendezvénytermében (Baross G. út 4.) az Emlékeink című tárlat megnyitóját tartják. A kiállításmegnyitót zenés, irodalmi rendezvény kíséri ezzel is tisztelegve a nemrégiben elhunyt Csáky Anna, a Győri Antalógia Irodalmi és Művészeti Alkotó Közösség vezetőjének munkássága előtt.
Hirdetés

A kiállítás ingyenesen megtekinthető 2023. július 7-ig, hétköznapokon 13:00-16:00 óráig. Az ettől eltérő időpontban előzetes bejelentkezés alapján látogatható.

Kapcsolódó témák: #emlékezés |#kiállítás |#program |
további programok

A legnagyobb BoneyM. slágerekre bulizott Győrszentiván

A Győrszentiváni Fesztiválon idén olyan nagyágyú lépett színpadra szombat este, mint a legendás BoneyM. énekesnője, Liz Michell. Az színvonalas élőkoncerten a legnagyobb örökzöld slágerek csendültek fel, olyanok, amelyekre valahol, valamikor már mindenki bulizott.

részletek

Szombatonként is termelői vásár a Virágpiacon

Ezentúl nem csak csütörtökön, hanem a szombatonként is benépesül Győr belvárosában a Virágpiac. Jobbnál-jobb házi portékák közül válogathatnak a járókelők, és olyan finomságokat találnak a termelői piacon, amelyeket egyedi módon készítenek el az őstermelők.

részletek