„Szükségünk van rád, gyere el szavazni!”

Győr+
2019.09.26. 13:24

Különös helyszínt választott heti sajtótájékoztatójának az Összefogás Győrért Egyesület: az Ipar úti felüljáróra hívták a média munkatársait. Balla Jenő polgármester jelölt több részletre is kitért, s a legfontosabb üzenetét és megfogalmazta: „Szükségem van rád, gyere el szavazni.”

Az Összefogás Győrért Egyesület polgármester jelöltje Balla Jenő több mint egy évtizedet élt Jancsifaluban, így a környékről való gondoskodást szívügyének tekinti. Hangsúlyozta, számára nagyon fontos Jancsifalu, Gyárváros és Likócs, így ezeken a városrészeken mint képviselő is elindul.

„Testközelből élem meg a városrészek gondjait, s rengeteg itt élővel beszélgettem már – kezdte Balla Jenő. „Mi szeretnék dolgozni a problémákon, megoldani azokat! A vasút és a felüljáró mellé szükség lenne zajvédő falakra, amellyel megóvnánk a lakosok nyugalmát. Továbbá szeretnénk, hogy a focipálya és az ott lévő palánk is megújulhasson, a környéken élők ismét birtokba vehessék.”

Kitért arra is, hogy Likócson és Gyárvárosban szükség lenne közösségi terek kialakítására, illetve Likócson nyitni kellene élelmiszerboltot is.

“Szükségünk van rád!”
Fotó: Győr+

„A kampányunk kezdetekor rengeteg videót és statisztikát néztem végig. Ekkor láttam egy felvételt, amelyben egyértelműen rámutattak a választókra hogy „Gyere, szükségem van rád!”. Mi is ezt a képet használjuk az elejétől kezdve, annak érdekében, hogy a választópolgárok elmenjenek szavazni.”

Balla Jenő számadattal is készült, egészen pontosan Győrszentivánt említette, ahol az előző választásokkor 30 százalék alatti volt a részvétel.

„Pozitívak a visszajelzések, de még két hét hátravan. Addig sok munka vár még ránk a csapatommal, de azt látom, egyre profibb módon csináljuk a kampányt, s szeretnék méltó ellenfelei lenni a pártoknak.”

TV-s szerkesztő: Zombai-Kovács Ákos

Kapcsolódó témák: #közélet | #választás 2019 |