Rövidpályás Országos Bajnokság

Ismét a győri úszok lettek a legjobb vidékiek

Győr+ GYÚSE
2022.11.21. 09:15

Szabó Szebasztián a legeredményesebb férfi versenyző, a Győri Úszók SE (GYÚSE) pedig a legjobb vidéki csapat lett.

Az idei Rövidpályás Úszó Országos Bajnokság nagyszerű győri eredményekkel zárult. Szabó Szebasztián, a GYÚSE világklasszisa a mezőny fölé tornyosult minden értelemben. Eredményeinek köszönhetően a bajnokság legjobb férfi versenyzőjének járó kupát vehette át az utolsó napon.

Egyéni bajnoki címet szerzett Sebestyén Dalma és Jakabos Zsuzsanna is, utóbbi éppen 19 évvel az első országos aranyérmét követően állt a dobogó legmagasabb fokára. A Győri Úszó SE a legjobb vidéki klub lett, immáron sokadszor, de nem magától értetődő módon utasítottak magunk mögé kiemelt fővárosi és vidéki egyesületeket, mint a Honvéd, az Újpest, az FTC.

„Nem mehetünk el szó nélkül Szabó Szebasztián történelmi tette mellett, hiszen győri úszó először érdemelte ki a legjobb versenyzőnek járó kupát. Emellett csapatunk szívvel lélekkel tette a dolgát, buzdították egymást, négy napon keresztül elszántan teljesítettek! Büszkék lehetünk erre a csapatra!” – értékelte Petrov Iván, a klub edzője a versenyen nyújtott teljesítményt.

A Győri Úszok SE csapata az országos bajnokságon:
Versenyzők:

Jakabos Zsuzsanna, Lakó Dorina, Megyesi Vanda, Orbán Gréta, Safrankó Sára, Sebestyén Dalma, Andor Benedek, Giczi Mátyás, Herman Szabó Péter, Hosszú Máté, Kochu Anton, Krstulovic Vladimir, Pózvai Olivér, Szabó Szebasztián
Masszőr: Erdélyi Bence
Csapatvezető, edző: Petrov Iván
Felkészítő edzők: Petrov Árpád. Petrov Iván, Sebestyén Balázs, Rajos István, Platonov Miklós
Csapatorvos: Dr. Sydó Nóra

Részletes eredmények az alábbi linkre kattintva érhetők el.

Éremtáblázat a rövidpályás úszó bajnokságról
Kapcsolódó témák: #GYÚSE | #úszás |