Szavazással kapcsolatos közlemény

Illusztráció: Marcali Gábor
Győr+
2022.03.16. 14:00

Győr Megyei Jogú Város Országgyűlési Egyéni Választókerületi Irodája felhívja a Tisztelt Választópolgárok figyelmét, hogy az alábbi szavazóköröket áthelyezték.

  • A győri 7. számú szavazókör, mely a korábbi választások alkalmával a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum Győr, Király utca 17. szám alatti épületében működött, a 2022. évi országgyűlési képviselők választása és országos népszavazás során a Czuczor Gergely Bencés Gimnázium Győr, Széchenyi tér 8. szám alatti épületében működik.
  • A győri 8. számú szavazókör, mely a korábbi választások alkalmával a Révai Miklós Gimnázium Győr, Jókai út 21. szám alatti épületében működött, a 2022. évi országgyűlési képviselők választása és országos népszavazás során a Győr, Szent István út 27. szám alatti volt Okmányirodai épületben működik. A szavazókör bejárata az élelmiszer bolt mellett található.
  • A győri 9. számú szavazókör, mely a korábbi választások alkalmával a Révai Miklós Gimnázium Győr, Jókai út 21. szám alatti épületében működött, a 2022. évi országgyűlési képviselők választása és országos népszavazás során a Kazinczy Ferenc Gimnázium Győr, Eötvös tér 1. szám alatti épületében működik.
  • A győri 58. számú szavazókör, mely a korábbi választások alkalmával a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Győr, Herman Ottó utca 22. szám alatti épületében működött, a 2022. évi országgyűlési képviselők választása és országos népszavazás során a Pálffy Miklós Kereskedelmi és Logisztikai Technikum Győr, Földes Gábor utca 34-36. szám alatti épületében működik.
  • A győri 59. számú szavazókör, mely a korábbi választások alkalmával a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Győr, Herman Ottó utca 22. szám alatti épületében működött, a 2022. évi országgyűlési képviselők választása és országos népszavazás során a Generációk Művelődési Háza Győr, Herman Ottó utca 22. szám alatti épületében működik. A szavazókör bejárata a Vásárcsarnokkal szemben található.
  • A győri 80. számú szavazókör, mely a korábbi választások alkalmával a Kölcsey Ferenc Általános Iskola Győr, Arató u. 5. szám alatti telephelyén működött, a 2022. évi országgyűlési képviselők választása és országos népszavazás során a Kismegyeri Óvoda Győr, Arató utca 5. szám alatti épületében működik. A szavazókör a Szőlős utcai bejárat felől közelíthető meg.
  • Az átjelentkezéssel Győrben szavazó választópolgárok számára a 2022. évi országgyűlési képviselők választása és országos népszavazás alkalmával a 97. számú szavazókör került kialakításra, melynek címe: Révai Miklós Gimnázium Győr, Jókai út 21.

A szavazókör az intézmény tornatermében került elhelyezésre, mely a Gimnázium épületének hátsó, Jókai út felőli kapubejáratán keresztül közelíthető meg.

Kapcsolódó témák: #szavazás | #választás | #változás |