Közlekedés

Kilenc autó ütközött össze az M1-esen

Illusztráció: police.hu
Győr+
2022.01.09. 09:43

A tűzoltók megkezdték a munkálatokat az érintett útszakaszon.

Útinform (13.16.): Erős a forgalom az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon. Nehezíti a haladást, hogy több baleset is történt az autópályán. A 18-as km-nél, Biatorbágy térségében, a sérült járművek már csak a leállósávot foglalják el.Távolabb, Mosonmagyaróvár előtt, a 146-os km-nél korábban több személyautó karambolozott. A sérült járművek ott is csak leállósávot foglalják el, a torlódás is lassan megszűnik.

Útinform: (12.02): A balesetek és az erős hétvégi forgalom miatt továbbra is 4-5 kilométeres a torlódás Mosonmagyaróvár előtt.

A magyar-osztrák határszakaszon, az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál, 3-4 km-es a kilépésre várakozó kocsisor.

Útinform (9.58.): A forgalom 3-4 km hosszan araszolva halad a balesetekkel érintett szakaszon, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Mosonmagyaróvár előtt.

Katasztrófavédelem (9.36.): Több ráfutásos, koccanásos baleset történt az M1-es autópálya 142-es és 149-es kilométerszelvénye között, a Mosonmagyaróvár felé vezető irányban.

A 145-ös szelvénynél, Lébény térségében például három gépkocsi ütközött össze, ennél a balesetnél a győri hivatásos tűzoltók dolgoznak.

A 146-os kilométerszelvény közelében hat autó karambolozott, amelyek közül négyet a lébényi hivatásos tűzoltók áramtalanítanak. Az érintett útszakaszon forgalmi akadályra kell számítani a balesetek miatt.

Útinform (9.17): Korábban a Nagyszentjánosnál, a 100-as kilométernél is karambol volt a sztrádán.

A nagyszentjánosi kihajtó előtt a 100-as km-nél további két személyautó karambolozott. A sérült járművek csak leállósávot foglalják el.

Ez a hétvége a balesetek hétvégéje a pálya győri térségében. Tegnap Börcsnél történt többes karambol:

Forrás: Katasztrófavédelem / Útinform

Kapcsolódó témák: #baleset | #közlekedés | #M1-es autópálya |