Labdarúgás

Újabb Fradi-vereség az Európa-ligában

Fotó: Fradi Média
Győr+
2021.11.05. 07:00

A negyedik mérkőzését is lejátszotta a labdarúgó-Európa-liga csopotkörében a Ferencváros, amely hazai pályán kapott ki 3-2-re a skót Celtictől.

Bár a ferencvárosi szurkolók nagyon bíztak benne, hogy meglesz a gárda első sikere az El-főtáblán, ezúttal is csalódniuk kellett. Az együttes a negyedik meccsét is elveszítette a csoportkörben. Így minden esélye elszállt, hogy a tavasszal is a nemzetközi porondon szerepeljen, biztosan utolsóként zárja a négyesét, amelyben a Celticen kívül még a spanyol Real Betis és a német Bayer Leverkusen szerepel.

A drukkerek nehezen viselték, hogy a Fradi ismét csalódást keltő eredményt ért el az Európa-ligában. Főként a gárda egyik legjobb játékosa, a meccsen gyengén focizó norvég Tokmac Nguen és Peter Stöger vezetőedző kapott komoly bírálatot.

Az FTC-tábor rázendített az ,,Auf Wiedersehen!” (Viszontlátásra!)-rigmusra, amivel az osztrák trénernek üzentek anyanyelvén. A szurkolók mindenféleképpen többet vártak annál, minthogy a Ferencváros négy kör után nulla ponttal álljon a csoportjában.

Kapcsolódó témák: #Európa-liga | #ferencváros | #labdarúgás | #vereség |