Csapdaház Pannonhalmán


2021-12-03 - 2021-12-10
Pannonhalma
Szabadidő
Pannonhalmán a Petőfi Sándor utca 9. alatt található a Csapdaház, egy több szobás és pályás, logikai társasjáték.
Hirdetés

A Csapdaházban háromféle csapatépítő játék közül lehet választani, melyek nem csupán a fiatal korosztálynak, de az idősebbeknek, cégeknek, baráti társaságoknak is kiváló szellemi kikapcsolódást és tartalmas időtöltést nyújtanak!

Különböző témájú, logikára épülő, együttes gondolkodást igénylő feladatok megoldásával lehet egy-egy történet végére járni. A szobák tehát nem szabadulószobák, inkább egy-egy történetet mesélnek el. Bármilyen lakat, szekrény, doboz könnyedén kinyílik, ha a megfelelő varázsigét tudjuk hozzá.

Török 𝘀𝘇𝗼𝗯𝗮: Találd meg a török császár ruháját, ha megvan, akár magadra is öltheted! Egyszerre 4-6 főnek ajánlják, a fiatalabb korosztály számára is ideális, körülbelül 12 éves kortól élvezetes a játék. A szoba játékos feladatai, feladványai kb. 60 perc alatt megoldhatóak.

Főapát 𝘀𝘇𝗼𝗯𝗮: Keresd meg a a Főapát rég eltűnt, értékes kővel díszített botját! 4-6 főnek ajánlják, elsősorban 16 év feletti korosztálynak. A szoba rejtvényeinek megoldása kb. 60 percet vesz igénybe.

Sekrestyés szoba: Vajon mit rejtenek ezek a fekete dobozok? 4-6 főnek ajánlott, elsősorban 16 év feletti korosztálynak. A játékidő kb. 60 perc. Ebből a típusú szobából 2 db áll rendelkezésre.Kell egy kis földrajz, egy kis történelem, némi matematika, egy csipet kézügyesség, valamint csapatmunka. Az is jól jön, ha John Lennont nem Harry Potternek nézed.

Ládák: A ládákba rejtett feladatokkal minimum 8-10 fő, maximum 25 fő tud egyszerre játszani. A ládák logikára épülő, együttes gondolkodást igénylő feladatokat rejtenek és némi kézügyességre is szükség van a megoldásukhoz.


IDŐPONT FOGLALÁS és tovább információk a Pannonhalma Porta Látogatóközpontban (Pannonhalma, Mátyás király u. 3.) Tel.: +36 96 960 072. e-mail: pannonhalma@tourinform.hu

Kapcsolódó témák: #csapdaház |#Pannonhalma |#szabadulószoba |
további programok
2024-05-11

Egészség-Piac Újvárosban

Ingyenes orvosi vizsgálatok, szűrések, mérések, tanácsadások, bemutatók.

részletek
2024-05-05

Anyák napi orgonakoncert

"Ave Maria" köszöntő műsor a győri Szentlélek templomban.

részletek