Toborzó

Legendák és példaképek érkeztek a GYAC sportágválasztójára

Fotó: Vig Norbert
Nagy Roland
2021.10.09. 14:37

Közös reggelivel - a bajnokok reggelijével - kezdődött a Győri Atlétikai Club sportágválasztója szombaton az OSP-ben.

Olimpiai és világbajnoki érmesek, Győr városvezetői hangolódtak rá így arra a toborzóra, amelyen bemutatkoztak a nagy múltú egyesület szakosztályai azoknak a fiataloknak, akik még nem döntötték el, mit is sportoljanak.

Fotó: Vig Norbert

A választásban hírességek, igazi legendák segítették a gyerekeket, hiszen a különböző helyszíneken az érdeklődők akár velük futhattak, vagy küzdhettek játékos formában.

Elfogadta az egyesület meghívását az olimpiai ezüstérmes birkózó Bárdosi Sándor, a többszörös Grand Slam-győztes teniszező Babos Tímea, a Tokiói olimpikon atléták közül Kozák Luca, Gyurátz Réka, és Halász Bence, de tiszteletét tette az eseményen a korábbi ökölvívó Erdei Zsolt, az evezős Pétervári-Molnár Bendegúz, a judós Ungvári Miklós, és Tóth Krisztián, az olimpiai bajnok tornász Berki Krisztián, és a karate világbajnok Tóth Kovácsné Tótfalusi Fanni is.

Fotó: Vig Norbert

A sportágválasztóról a Győr+ Televízónak dr. Dézsi Csaba András polgármester, Radnóti Ákos alpolgármester, Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász, és Tóth Krisztián olimpiai bronzérmes cselgáncsozó beszélt.

Az eseményről készült videónk teljes egészében megtekinthető ITT!!

Az eseményen forgatott a Győr+ Televízió is:

Galéria 1: Vig Norbert

Galéria 2: Vig Norbert

Kapcsolódó témák: #GYAC | #Győr | #sport |