Labdarúgás

Megműtötték Barna Szabolcsot

Fotó: eto.hu
Győr+
2021.10.05. 18:28

Túl van a műtéten Barna Szabolcs, a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatának játékosa. A védő operációja rendben lezajlott, pár héten belül megkezdheti a rehabilitációt, és bizakodóan tekint a jövőbe.

Barna Szabolcs még a 3. fordulóban, a Szentlőrinc elleni bajnoki mérkőzés elején szenvedett súlyos térdsérülést.

Azóta túl van a műtéten, immáron otthon lábadozik, és várja, hogy elkezdhesse a rehabilitációt

„Múlt hét szerdán Budaörsön Majzik Ernő megműtötte a sérült térdem” – kezdte Barna Szabolcs. – Szerencsére gyorsan lezajlottak az események, szerdán már reggel megoperáltak, kora délután felébredtem, csütörtökön reggel, miután kikerültek a csövek a térdemből, megvizsgált, és jöhettem is haza. Azóta otthon vagyok, barátnőm támogat, segít mindenben. Fájdalmaim szerencsére nincsenek, már a kórházban sem voltak ilyen gondjaim.

Tegnap megvolt már az első kontroll is, minden rendben van, újra kötözték, és most már elkezdhetem használni a térdhajlítót is. Jövő héten kedden lesz a varratszedés, ami után megmondja a doktor úr, hogy mikor kezdhetem el a gyógytornát. Első körben a térdhajlítást kezdjük Radó Krisztina rehabilitációs trénerrel, aztán fokozatosan emeljük a terhelést. Bízom benne, hogy minden jó ütemben fog haladni, és szépen alakul a gyógyulás. – nyilatkozta a védő a klub hivatalos közösségi oldalának.

Kapcsolódó témák: #labdarúgás | #WKW ETO FC |