Újabb szabadtéri kiállítás


2021-08-23 - 2021-09-19
Kiállítás
ingyenes program
Hétfőn este nyílt meg a Széchenyi Open Art Night új programja. Az összeállításban profi és amatőr fotósok lencséjén keresztül látható a 750 éves Győr szépsége.
Hirdetés

Az új tematikában a kisalfold.hu fotópályázat nyertesei, a napilap fotósai és a Győri Fotóklub Egyesület tagjai mutatják meg Győrt és a világot egy egészen más szemszögből. A vetítés esténként 21 órától a város három pontján lévő óriás kivetítőkön tekinthető meg egy hónapig.

Győr idén ünnepli királyi várossá nyilvánításának 750. évfordulóját. Ebből az alkalombóla Széchenyi István Egyetem, a Győri Egyházmegye és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara egy több hónapon át, az esti órákban „nyitva tartó” szabadtéri kiállítást ad ajándékba a város polgárainak és az ide látogatóknak: homlokzatokra kivetítve, monumentális méretekben mutatják meg azokat a kincseket, amelyek templomokban, múzeumok, intézmények kiállítótereiben láthatók.

A vetítések a Széchenyi István Egyetem Menedzsment Campus épületén, a Karmelita templomnál és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatalnál lévő kivetítőkön láthatók.

további programok
2024-05-18

Modern Árkádia – kiállításmegnyitó

Május 18-án az Esterházy-palotában tartják a „Modern Árkádia – Két világháború közötti magyar művészet a Radnai-gyűjteményben" című állandó kiállítás megnyitóját.

részletek
2024-05-14

Fényfa – dupla kiállítás Győrben

Fényfa címmel nyílik Borbély Károly festőművész és Borbély Máté faszobrász kiállítása május 14-én 17 órakor a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában (Szent István út 10/A).

részletek