Vizit a terepen

Újra terepre ment a polgármester

Fotó: Dr. Dézsi Csaba András Facebook oldala
Győr+
2021.04.30. 21:02

Ahogy arról már az elmúlt héten is írtunk, dr. Dézsi Csaba András a városrészeket az önkormányzati képviselők társaságában keresi fel és térképezik fel közösen a problémákat és keresik a megoldásokat. Na meg persze rögzítik a pozitívumokat is.

Győr polgármestere dr. Dézsi Csaba András a hivatalos Facebook oldalán számolt be róla elsőként, hogy április utolsó péntekjén dr. Fekete Dávid önkormányzati képviselő társaságában tarott bejárást a Belvárosban, Újfaluban és Révfaluban.

„Ma dr. Fekete Dávid képviselő úrral jártuk be a körzetét, ahol tolmácsolta számomra az ott élők panaszait. – kezdte a Facebook posztban a polgármester, majd így folytatta: Fekete Dávid fantasztikusan jó gazdája Újváros, Belváros és Révfalu városrészeknek. Sok dolgot menedzsel és a legkényesebb helyszínekre is elvitt. ?Készül a problématérkép ezekről a városrészekről is. Ha javaslatuk van kérem, hogy írják ide a poszt alá. Hamarosan láthatják itt a Facebook oldalamon a Polgármesteri vizitről készült videonkat is! Szívügyünk Győr! ”

Érdemes kattintani, mert számos fotó mutatja be, merre járt ma dr. Dézsi Csaba András és dr. Fekete Dávid!

Dr. Dézsi Csaba András hivatalos oldalára felkerült a videó is, kattintsatok!

Kapcsolódó témák: #Győri önkormányzat | #közélet |