Győr+
2012.02.24. 13:26

Tavaszi rajt a focipályákon

Győri ETO FC szombaton 16 órakor a Videoton vendégeként lép pályára a Magyar Kupa negyeddöntőjében. A továbbjutásról két mérkőzés dönt, a visszavágót március 14-én rendezik az ETO Parkban.

Vélhetően két helyen változtat Csertői Aurél vezetőedző a múlt szombati győztes felkészülési mérkőzés kezdőcsapatán. A Videoton elleni szombati kupamérkőzésen biztosan nem lesz kezdő Dudás Ádám, aki az aranyosmarótiak ellen sérült meg, és a hét nagyobb részén csak rehabilitációs munkát végzett. Rajta kívül a bokasérülést szenvedett Simon András is kihagyja az első tavaszi tétmérkőzést.

A várható kezdőcsapat: Molnár P. – Takács Á., Djordjevic, Fehér Z., Völgyi – Pilibaitis, Pátkai, Trajkovic – Koltai Ahjupera, Varga R. A mérkőzést a Sport 1 élőben közvetíti.

Hétvégén rajtol az NB II-es bajnokság is, a télen alaposan megerősödött Gyirmót szombaton 17 órakor az Ajkát fogadja. A Győri ETO FC B csapata a Pas második együttesével csap össze vasárnap 14 órától, a mérkőzést a stadion műfüves pályáján vívják meg.