WKW ETO FC - Gyirmót FC Győr

Priskin nem játszik a városi rangadón

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2020.11.22. 14:02

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában az NB II-es WKW ETO FC Győr labdarúgócsapata, a városi rivális Gyirmót FC Győrt fogadja az ETO Stadionban, vasárnap 19.45 órakor. A zártkapus mérkőzést az M4 Sport Televízió élőben közvetíti.

Egy ETO-Gyirmót meccs mindig nagy presztízsű összecsapás, függetlenül attól, hogy melyik együttes éppen hányadik helyen áll az aktuális tabellán. Ez nem is csoda, hiszen mindkét oldalról sokan szerepeltek a mostani ellenfél együttesében.

Győr „sárga-kék” csapata jelenleg a tabella harmadik helyét foglalja el, tizenhat mérkőzés után huszonkilenc pontot gyűjtve. Az ETO 20 pontjával a középmezőnyben, a 12. helyen található. A Gyirmót az előző körben hazai pályán szenvedett vereséget a Nyíregyházától, így minden bizonnyal javítani szeretnének.

Ezt akarja megakadályozni Csató Sándor vezetőedző gárdája, amely a múlt héten a Budaörs ellen bizonyította, hogy a bajnokság élcsapataival szemben is a győzelemre játszik.

Csató Sándornak a legnagyobb fejtörést az okozhatja, hogy kivel pótolja a csapat gólfelelősét, Priskin Tamást, aki öt sárga lapja miatt, eltiltását tölti a hétvégén.

Rajta kívül, továbbra is hiányzik sérülés miatt Király Botond és Forró Gyula. Az viszont jó hír, hogy a játékosok mindegyikénél negatív lett a heti kötelező covid-teszt – írja meccs előtti felvezetőjében a WKW Győri ETO FC honlapja.

A másik oldalról a gyirmótiak vezetőedzője, Csertői Aurél arra hívta fel a figyelmet: a tabellán elfoglalt jelenlegi helyezése nem tükrözi az ETO valódi játékerejét:

„Az ETO a legutóbbi mérkőzésén lefocizta a második helyezett Budaörsöt. Harcos, kemény mérkőzésre számítok. Nagyon gyors játékosaik vannak, ettől függetlenül szeretnénk pontot, pontokat szerezni – fogalmazott Csertői Aurél.

A zárt kapus találkozót az M4 Sport Televízió élőben közvetíti 19 óra 45 perctől. A városi rangadót online a következő linken lehet majd élőben nézni: https://mediaklikk.hu/m4-elo/

Kapcsolódó témák: #Gyirmót FC | #Győr | #labdarúgás | #WKW ETO FC |