Mindig győztes

Ki legyen október sportolója? Szavazzatok!

Fotó: Pixabay
Győr+
2020.11.02. 20:12

Eltelt egy hónap, bemutattunk négy fiatal, tehetséges sportolót. Ahogy az minden alkalommal elhangzott, ennyivel nem ér véget az ígéretek pályafutása a Mindig győztesben.

Ezeket a videókat kell majd kedvelni, természetesen megosztásra is van lehetőség. Vasárnap este 7 óráig lehet őket lájkolni, a legtöbbet gyűjtő sportoló lesz október hónap utánpótlás sportolója. Lássuk, kikről is van szó…

PINTÉR-HORVÁTH MÁTYÁS középtávfutó, GYAC

Pintér-Horváth Mátyás a Győri Atlétikai Club középtávfutója sorra nyeri a diákolimpiákat és a korosztályos versenyeket, sőt már a felnőttek közt is bizonyította rátermettségét. Kedvenc versenyszámai a 800 és az 1500 méteres síkfutás. Tervei közt szerepel, hogy egyetem mellett komolyan atletizáljon és azt sem tartja kizártnak, hogy egyszer egy olimpián is részt vegyen.

LANTAI JÚLIA teniszező, GYAC

Lantai Júlia a Győri Atlétika Club 12 esztendős teniszezője már fiatalon is nagyon céltudatos. Jó tanuló, jó sportoló, szívesen tanulna később Amerikában. Édesanyja, édesapja és a testvére is rendszeresen teniszezik, nem csoda tehát, hogy ő is ütőt ragadott. Julcsi rendszerint az idősebbek között bizonyítja tehetségét, makacssága pedig ebben a sportágban kifejezetten előnyére válik.

KENNEDY VALÉR HUBA úszó, Győri Úszó SE

Egy fiatal győri úszó is bemutatkozott a Mindig győztesben. Kennedy Valér Huba az általános iskola után, egy ösztöndíjprogram által Dél-Afrikába tette át székhelyét, ahol a tanulás mellett keményen edz, hogy később olimpikon legyen belőle. A koronavírus járvány miatt most itthon tartózkodik, példaképei mellett készülhet, akik plusz motivációt adhatnak neki az előtte álló feladataihoz, pályafutásához.

SZÉP MÁRTON labdarúgó, WKW ETO FC Győr

Szép Márton az ETO FC Győr U15-ös csapatának gólvágója. Bár ő maga még csak 14 éves, tehetsége arra predesztinálja, hogy az egy évvel idősebbek között bizonyítson. Marci céltudatos, mindent a labdarúgásnak rendel alá, de természetesen számára is fontos a tanulás. Járt már egy Bundesliga csapatnál próbajátékon, szeretne az ETO-ban bizonyítani, álma azonban az, hogy egyszer a Real Madrid játékosa legyen.