Szűz: valósítsd meg azt, ami lehetséges

Szakács Anna
2020.06.08. 06:24

Szakács Anna győri asztrológus kiolvasta a csillagok állását, mutatjuk a 24. hét horoszkópját.

KOS

A héten figyeljenek minden kommunikációra, nem biztos, hogy minden helyzetben szereplőként helyt kellene állniuk. Ha néha hallgatnak, többre mennek. Kerüljék most a kifejezetten ostoba és irigy embereket, nem tudnák megőrizni nyugalmukat. A humor most sok mindenben segítségükre siet.

BIKA

Vigyázzanak a lelkükre a héten, kissé mintha hullámvasúton ülnének, olyan érzésük támad. Próbálják megőrizni a lelki egyensúlyukat, akár a sport, akár egy beszélgetés most nagyon sokat segíthet. Ne féltékenykedjenek, ez csak árt párkapcsolatuknak. Bízzanak jobban önmagukban, és párjukban is.

IKREK

Kicsit rugaszkodjanak el a héten a szürke hétköznapoktól, engedjék meg maguknak a tervezgetést, az álmodozást is. Lehet, hogy pont ezzel jutnak el a megoldáshoz, illetve az összefüggésekhez. Erősítsék meg önbizalmukat, tegyék le vállukról a külvilág túlzott elvárásait. Haladjanak megérzéseik szerint.

RÁK

Foglalkozzanak a héten önmagukkal, lelkükkel. Nézzenek szembe félelmeikkel és keressenek megoldást, ha kell, kérjenek szakavatott segítséget is. Párkapcsolatukat most új alapokra tudják helyezni, persze ehhez mindketten kellenek. Keressenek új közös célokat, ez sokat segíthet.

OROSZLÁN

A héten Önök sem fognak unatkozni, nagyon sok váratlan helyzetet kell megoldaniuk. Ez nem esik most nehezükre, a humoruk átsegíti Önöket a nehezebb pillanatokon. Ne feledkezzenek meg barátaikról sem, ne utasítsanak vissza meghívást. Párjukra találhatnak, ha még egyedül vannak.

SZŰZ

Családjuk szerepel most életük első helyén, annyi kreatív ötletük születik, amire még párjuk is csodálattal tud nézni. Mindenki örül ennek, valósítsák is meg azt, amit lehetséges. Minden pillanatát élvezni fogják, töltődjenek ezekből az élményekből. Ha tudnak, menjenek inkább szabadságra.

MÉRLEG

Ez a rendrakás hete életükben, olyan ügyeket is le tudnak zárni, amire eddig nem is mertek gondolni. Kapcsolataik is javulnak ez által, meg tudják őrizni a méltóságukat. Erkölcsileg pozitívan tudnak a helyzetekből kilépni, használják ki az adódó lehetőségeket. Párjukkal is beszéljenek meg mindent.

SKORPIÓ

Próbáljanak minél hamarabb újra rátalálni lelki egyensúlyukra, ha összhangba kerülnek önmagukkal, az minden területen csak segíthet. Használják ki ezt az időszakot, ezeket a lelki energiákat, szabadítsák ki magukat a félelmekből. Párjukkal nagyon boldog szakaszba érkeznek így, engedjék meg maguknak.

NYILAS

Ne eméssze fel most minden erejüket munkájuk, nem érné meg, próbáljanak egyensúlyban maradni, tartalékoljanak a hétvégére is. Így nem kerülnek olyan kimerült állapotba, ami elrontaná pihenésüket, a párjukkal tervezett programjaikat. Legyenek bölcsek, kicsit önzőbbek is talán.

BAK

Ez a cselekvések hete életükben, ne várjanak többé. Vigyék véghez terveiket, nagyon kedvező időszakot élhetnek meg most. Legyen ehhez persze önbizalmuk, erősítsék meg magukat. Nem kell mindenkinek tudnia ezekről a tervekről, ne fecsegjenek sokat. Párjuk támogatja Önöket.

VÍZÖNTŐ

Energiáik, kreativitásuk fénykorukat élik újra, használják is ezt most. Párjuk csak ámul a sok ötleten, újra szerelmes Önökbe. Barátaik is hívják Önöket, ne utasítsák őket vissza. Munkájukban most nem árt kicsit türelmesebbnek lenni, adjanak időt maguknak mindenre. Nem könnyű mindent összeegyeztetni.

HALAK

Egyre erősebbnek érzik magukat terveik megvalósításához, és ezt még fokozni is tudják. Most már egyértelműen tudják, merre kell tovább menniük. Hagyják ki a munkahelyi zűrzavart, ez most egyáltalán nem fontos az Önök szempontjából. Párjukkal legyenek többet, tervezgessenek, lazítsanak.

Kapcsolódó témák: #horoszkóp |